Kumppanisi konetöissä ja kuljetuksissa koko Pirkanmaan alueella

Päämajamme sijaitsee Tampereella, mutta teemme töitä myös laajemmalla alueella

Palvelut kiinteistöhuollolle

two people sitting during day

Tarjoamme erilaiset konetyöt ja kuljetukset hyvin joustavasti. Kalustostamme löytyy kattavasti kuorma-autoja ja pyöräkuormaajia, joilla hoituu homma kuin homma.

Alunperin yrityksemme perustettiin vastaamaan kiinteistöhuollon kiireellisiin tarpeisiin, mutta nykyisin olemme asiakkaidemme luotettava kumppani monenlaisissa konetöissä ja kuljetuksissa. Jos sinun tarvitsee saada tavaraa siirrettyä maa-ainesta tai muuta tavaraa paikasta toiseen niin ota yhteyttä.

Kuorma-autokuljetukset

man standing in front of group of men

Hoidamme erilaiset vaihtolavakuljetukset ja maa-aineskuljetukset sovittujen aikataulujen mukaisesti. Kalustomme on hyväkuntoista, joten huoltokatkot ja yllättävät viivästykset ollaan pystytty minimoimaan.

Toimimme jo nyt kumppanina maansiirtoyrityksille ja kiinteistöhuoltoyrityksille useissa eri kohteissa. Teemme töitä myös vaikeina sesonkiaikoina, jolloin työvoimasta on pulaa.

Pyöräkuormaajatyöt

three men laughing while looking in the laptop inside room

Osaavat kuljettajamme tekevät pyöräkuormaajien avulla hyvin monipuolisesti erilaisia töitä. Hoidamme lumen auraukset hankalissakin paikoissa ja olemme olleet mukana useilla erilaisilla työmailla.

Jos siis tarvitset osaavia kuljettajia ja toimivaa kalustoa käyttöösi niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä